Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Шефът на Пътното управление-Перник Петър Басмаджиев е изпил 3 големи

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgШефът на Пътното управление-Перник Петър Басмаджиев е изпил 3 големи
Коментари Харесай

Шефът на Пътното в Перник изпил 3 ракии и така се качил в колата си

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Шефът на Пътното управление-Перник Петър Басмаджиев е изпил 3 огромни ракии преди да се качи в автомобила си. Това разкри началникът на бранш Пътна полиция в града Слави Лазов преди минути в ефира на " Нова телевизия ". Припомняме, че индивидът е бил заловен с 1,66 промила алкохол в събота против неделя през нощта, а през днешния ден се чака да бъде освободен от поста, който заема от към месец.

``
реклама

" В неделя сутринта към 3,30 е спрян за инспекция в централната част на Перник. Установено е, че кара с 1,66 промила. Отказал е кръвна проба в болничното заведение. Признава, че е пил алкохол. Не е имало спорове при прекъсването му, самичък е бил в автомобила. Разпознат е незабавно от хората, които са го спряли, въпреки че от скоро е бил на този пост. Това е закононарушение по Наказателния кодекс, тъй че незабавно след тестът е стартирано бързо досъдебно произвеждане. Материалите са предоставени, към този момент ще взема решение съда. Дал е пояснение. Това е в региона, където живее, при прибиране е станало. Изпил е 3 ракии, това е по негови данни ", сподели Лазов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тариф
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР